Reisartikelen

Onze favoriete reisartikelen: de beste backpack en verduisterende tentjes van Decathlon

Deze reisartikelen wil je hebben!

Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of net begint met het verkennen van de wereld, op deze pagina vind je onze favoriete reisartikelen. We delen onze favo backpacks, rugzakken, tenten, inspirerende reisboeken en nog veel meer!

Of je nou op zoek bent naar een thermosfles waarin je koffie écht lang koud blijft, een tent die de middernachtzon buiten houdt of een budget noise cancelling koptelefoon. We’ve got you covered!

Ook voor cadeautips voor reisfanaten zit je hier trouwens goed. Of je nu een cadeau zoekt voor een vriend die van avontuurlijke wandeltochten houdt of voor een familielid dat graag de wereld verkent, we delen met regelmaat toffe cadeautips die gegarandeerd in de smaak zullen vallen!

Speelgoed voor in het vliegtuig en een doeboek waarmee je meestal de cockpit in mag
Reisartikelen

Het leukste speelgoed voor in het vliegtuig

Een vliegreis is natuurlijk super gaaf, maar of je nu naar Spanje vliegt of naar Mexico, voor kinderen duurt de reis eigenlijk altijd te lang. Leuk speelgoed voor in het vliegtuig zorgt ervoor dat de kinderen zich niet stierlijk gaan vervelen wanneer er buiten niks meer te zien is. Maar

Lees verder »
Fulltime Avonturier boek review. Dit reisboek wil je lezen én is de beste cadeautip voor iedereen die graag reist!
Reisartikelen

Leestip: Fulltime Avonturier – Tamar Valkenier

Droom jij stiekem ook van een leven waarin je de hele wereld over reist zonder vastomlijnd doel, nieuwe culturen leert kennen en de vetste ervaringen op doet? Zet dan zeker het boek ‘Fulltime Avonturier’ van Tamar Valkenier bovenaan je leeslijst! Dit avontuurlijke boek gaat over Tamar’s beslissing om haar baan

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer