Reisthema’s

De beste bespaartips voor op reis, reisessentials en accommodaties

Reizen bestaat uit veel meer dan alleen je bestemming. Op deze pagina brengen we al die andere reisthema’s samen. Van de allerbeste bespaartips voor op reis tot onmisbare reisproducten die je graag meeneemt op al je avonturen. Natuurlijk zetten we ook de meest bijzondere reisaccommodaties op een rijtje!

Soort zoekt soort zegt men. Grote kans dus dat je ook avonturiers en reisliefhebbers in je omgeving hebt. Om verjaardagen en feestdagen makkelijker te maken, vind je hier ook een lijstje met de leukste cadeaus voor reisliefhebbers. Kun jij je vrije tijd weer gebruiken voor het plannen van je volgende avontuur šŸ˜‰

Mis je een thema? Of wil je graag zien dat we een van de thema’s uitbreiden? Laat het ons vooral weten. We are here to help!

Uitzicht vanaf het dakterras in Dar es Salam
Bespaartips

De 10 beste bespaartips voor op reis

“Ga jij nou alweer op reis?” of “Sparen jullie uberhaupt?” Het zijn zomaar twee opmerkingen die ik recent te horen kreeg. Want ja, we gaan alweer op reis. En ja, we sparen daarnaast ook flink. De truc? Heel slim met je budget omgaan! Om iedereen een handje te helpen, heb

Lees verder Ā»
Couchsurfing levert je grootse ervaringen voor een hele kleine prijs
Overnachten

Couchsurfen met kinderen – onze ervaringen en tips

Couchsurfen, een relatief bekend fenomeen onder backpackers maar veel minder bekend bij gezinnen en bij mensen die wat ruimer in de slappe was zitten. Wanneer ik enthousiast vertel over onze couchsurf avonturen, krijg ik vaak bedenkelijke blikken Ć©n veel vragen. Want was is couchsurfen nou precies en hoe werkt het?

Lees verder Ā»

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

ONtdek meer