Reuzenrad in pretpark Slagharen

Superdeal: abonnement Slagharen + 5 andere pretparken!

Voor €60 naar 6 verschillende pretparken? Yes please! Met een Slagharen abonnement bezoek je niet alleen onbeperkt dit toffe park maar je mag ook nog eens naar naar 4 andere gave pretparken, waaronder Moviepark Germany. Dat klinkt ons als pretparkliefhebbers natuurlijk als muziek in de oren!  In dit artikel lees je alles over deze superdeal. Wees er snel bij, want de hoge korting is nog maar enkele dagen geldig!

Slagharen entree

Mijn blogposts kunnen affiliate links bevatten. Wanneer je via een van deze links boekt, steun je deze website zonder dat het jou een cent extra kost 🙂

Naar 5 pretparken met je Slagharen abonnement 

Ja, dat lees je goed! Met een platinum abonnement van Slagharen mag je niet alleen onbeperkt (ruim) een jaar lang naar Slagharen, je mag ook nog eens 5x gratis naar Moviepark Germany, Bobbejaanland en Belantis. Daarnaast mag je óók nog eens eenmalig gratis naar een van de Parques Reunidos. Hieronder vallen diverse toffe dierentuinen, zwemparadijzen en attractieparken verspreid over Europa. Lekker voor de zomervakantie! 

Opa en oma neem je altijd gratis mee

Een ander groot voordeel is dat je opa en oma altijd gratis mee mag nemen naar Slagharen en dat je 20% korting krijgt op de restaurants en winkels in het park. Ook mag je per kaart 5 personen meenemen met 50% korting en krijg je op sommige attractieparken en dierentuinen een leuke korting. 

De mascottes van Slagharen
Gratis naar Tropical Islands

Tip: één van de Parques Reunidos is Tropical Islands in de buurt van Berlijn. Dit gigantische tropische zwemparadijs heb je vast al eens voorbij zien komen! Een dagkaartje kost je zo’n 40 euro, maar met de Slagharen abonnement kun je er dus gratis heen. Dit geldt wel alleen buiten de Duitse schoolvakanties en niet op zaterdag, maar gelukkig valt de Duitse meivakantie een week eerder en kun je hier in onze meivakantie dus heerlijk gebruik van maken!

Gratis parkeren

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik altijd probeer te besparen op parkeren. Bij veel pretparken (waaronder de Efteling en Plopsaland de Panne) zit het parkeren niet (meer) inbegrepen bij een abonnement. Je dient dan een apart parkeerabonnement erbij te kopen voor 30-50 euro. Persoonlijk vind ik dit belachelijk gezien de hoge prijzen van de abonnementen. Gelukkig zit het parkeren wel gewoon nog inbegrepen bij Slagharen abonnement!

Prijs van een Slagharen abonnement

Het beschreven platinum abonnement kost normaal gesproken €99. Tot en met dinsdag 8 november om 11:00 is er echter de Black November deal waarbij je slechts €59,40 betaalt! Het abonnement is geldig vanaf het moment van aankoop tot en met 7 januari 2024. Er zijn ook goedkopere abonnementen mogelijk, maar dan heb je uiteraard ook een minder uitgebreid voordelenpakket.

Pretpark Slagharen in de avond

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige Post

So Heng Thai in Talat Noi

10 highlights in Chinatown Bangkok

1 november 2022

Volgende Post

Uitzicht vanaf het dakterras in Dar es Salam

De 10 beste bespaartips voor op reis

20 november 2022