Spanje

Een wandeling onder de palmbomen, circa 3 km van de goedkope hotels in Valencia

Ontdek Spanje: flamingo's, citytrips én natuur

Spanje is een heerlijk totaalpakket. Heerlijk eten, prachtige steden zoals Sevilla en bijna altijd lekker weer. Niet gek dat veel Nederlanders het als hun favoriete vakantieland bestempelen. 

Maar Spanje is nog zóveel meer dan dat! Wist je dat je er wilde flamingo’s kunt spotten bijvoorbeeld? Of dat je er door de enige woestijn van Europa kunt struinen? 

Ondanks het grote aantal toeristen dat jaarlijks richting Spanje trekt, zijn er ook nog voldoende hidden gems te vinden. Dankzij onze couchsurf ervaringen hebben wij bijvoorbeeld heerlijke warmwaterbronnen ontdekt in de buurt van Granada. Een idyllisch plekje waar enkel wat locals komen. 

Naast de indrukwekkende natuurgebieden zijn ook de steden stuk voor stuk de moeite waard. Onze grote favoriet is Valencia. Cultuur, karakter en lekker veel groen, deze stad is de ideale stedentrip bestemming!

Laat je hier inspireren voor je volgende bestemming in Spanje. En heb je vragen? Stel ze gerust want we helpen je graag!

Ontdek de beste tours in Spanje

Laat je inspireren door onze reisblogs over Spanje

Goedkope hotels in Valencia op loopafstand van de bezienswaardigheden
Spanje

13x de beste goedkope hotels in Valencia

Valencia staat voor ons met stip bovenaan de lijst als het gaat om toffe stedentrips in Spanje. De stad heeft werkelijk alles, van een prachtig oud centrum tot heerlijke stranden en van moderne musea tot heerlijke parken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de paella! Wij

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer