Denemarken

Houten trol in vrijstad Christiania in Kopenhagen

Denemarken: het land vol lego, stranden en vikingen

Zeg je Denemarken,  dan zeg je LEGO. Daar kun je gewoon niet omheen. Dat is ook helemaal niet erg want stiekem vinden we de blokjes allemaal te gek toch? Natuurlijk heeft het land van de LEGO nog veel meer te bieden!

Denemarken is super kindvriendelijk. Een stedentrip naar Kopenhagen met kinderen is dan ook zeker een aanrader! Wist je dat je in middenin Kopenhagen een echte vrijstad kunt vinden? En dat er in de buurt azuurblauwe meren te vinden zijn? Je kunt in de omgeving zelfs op zoek naar fossielen in een grote groeve! 

Denemarken is een enorm gastvrij land. De natuur is er uitgestrekt en je hebt overal lekker de ruimte. Door de ligging kun je ook eenvoudig wat Deense hotspots meepakken wanneer je een roadtrip naar Zweden maakt. In onderstaande blogposts vind je al onze tips en de hidden gems die we gevonden hebben!

Ontdek de beste tours in Denemarken

Laat je inspireren door onze reisblogs over Denemarken

Denemarken

Kopenhagen met kinderen: kleurrijke citytrip

Ga je op vakantie naar Denemarken of zoek je inspiratie voor een bijzondere stedentrip met kinderen? Ga naar Kopenhagen met de kinderen! Wij gingen je voor deze zomer en we ontdekten naast de bekende hotspots ook een hele bijzondere plek. Naar Kopenhagen met kinderen Kopenhagen is een fijne stad voor

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

ONtdek meer