Azië

Wat Suan Phlu tempel in Bangkok

Ontdek Azië: hiken door de jungle en tempelhoppen

Het mystieke Azië is bezaaid met fascinerende culturen, de meest indrukwekkende tempels en uiteenlopende landschappen. Of je nou op zoek bent naar woestijn, jungle, hoge bergtoppen of juist een bruisende stad, hier vind je het allemaal. En nog een fijn voordeel:  in Azië is alles erg betaalbaar!

Ga je voor het eerst naar Azië? Dan is Thailand is de perfecte bestemming. Je krijgt er wel echt de Aziatische vibe, maar het land is wel al volledig ingericht op het toerisme. Wil je alle facetten van Azië in één land? Dan zit je goed in China waar de inwoners van elke regio er onderscheidende levenswijzen en gewoonten op na houden. Vind je chaos maar niks? Check dan landen als Japan en Singapore waar alles strak georganiseerd is. 

Een rondreis door één van de Aziatische landen staat altijd garant voor veel nieuwe indrukken. Het ene moment wandel je ‘s nachts door de jungle, het andere moment zoef je in een tuktuk door de overvolle straten van een wereldstad om vervolgens vol bewondering op te kijken naar één van de indrukwekkende tempels.

Wij hebben zelf in Thailand een rondreis gemaakt van 3,5 week en delen graag al onze tips en de hidden gems met je! 

Ontdek de beste tours in Azië

Laat je inspireren door al onze blogs over Azië

So Heng Thai in Talat Noi
Thailand

10 highlights in Chinatown Bangkok

Een bezoek aan Chinatown in Bangkok is echt onmisbaar tijdens een reis door Thailand. Dompel jezelf onder in een explosie van geuren en kleuren, dwaal door de drukke en smalle

Lees meer »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer