Reisblog Marokko

Dromedarissen en geen kamelen in de Sahara bij Erg Chebbi

Reisblog Marokko: kleurrijke souks, de hoge atlas & de sahara!

Marokko is niet voor niks een super populaire vakantiebestemming! Met nog geen 4 uur vliegen sta je al in een compleet andere wereld én op een ander continent! Op de pagina Reisblog Marokko vind je alle blog artikelen over deze hotspot!

Marrakech en Fès zijn de populairste steden voor citytrips. Hier kun je eindeloos verdwalen door de smalle straatjes van de souks die vol staan met kleurrijke waren. 

Het toffe aan Marokko is dat je de steden heel eenvoudig kunt combineren met te gekke dagtrips of meerdaagse excursies. Een dagje surfen in Essouera of een dagje tokkelen in het Hoge Atlasgebergte bijvoorbeeld. Ook een nachtje in de gouden woestijnduinen van de Sahara is een unieke ervaring die op menige bucketlist prijkt. En wat dacht je van het prachtige blauwe stadje Chefchaouen? 

Ontdek de beste tours in Marokko

Laat je inspireren door onze blogs over Marokko

Marrakech, alles wat je wilt weten voor je eerste bezoek
Marokko

Marrakech, alle info voor je eerste bezoek

Marrakech is misschien wel de meest veelzijdige citytrip nét buiten Europa. Sprookjesachtige riads, kleurrijke souks, een adembenemend paleis en bijzonder warme mensen, Marrakech heeft het allemaal. Hier kun je kiezen voor ultieme luxe of kiezen voor super authentieke belevenissen. Een ding is zeker: verbazen zul je je hier zeker, elke

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

ONtdek meer