Reisblog Egypte

Kasteel Hardelot in Noord-Frankrijk

Ontdek Egypte: van de piramides tot de rode zee

Egypte, een land doordrenkt van geschiedenis en de bakermat van de meest wonderlijke verhalen. Of je nu de eindeloze woestijnen wilt doorkruisen, de oude piramides wilt verkennen, wilt duiken in de schitterende wateren van de Rode Zee, of jezelf wilt onderdompelen in de bruisende chaos van Caïro, Egypte heeft voor ieder wat wils.

Met duizenden jaren aan geschiedenis heeft Egypte een schat aan culturele en archeologische wonderen te bieden zoals majestueuze piramides van Gizeh en de prachtige tempels van Luxor.

Maar ook buiten de historische bezienswaardigheden heeft Egypte zijn charme. De uitgestrekte woestijnen nodigen uit tot avontuurlijke safari’s onder een fonkelende sterrenhemel, terwijl de levendige markten en smalle steegjes van de oude bazaars je onderdompelen in de lokale cultuur en tradities.

Laat je hier inspireren voor je volgende avontuur in Egypte. En heb je vragen over de beste tours, lokale tradities of praktische tips voor je reis? Stel ze gerust, wij delen graag onze passie voor dit fascinerende land en helpen je graag op weg naar een onvergetelijke ervaring!

Ontdek de beste tours in Egypte

Powered by GetYourGuide

Laat je inspireren door onze blogs over Egypte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer