Afrika

Ontdek Afrika, waar de Masai krijgers nog grotendeels nomadisch leven

Ontdek Afrika: van budget safari's tot bounty stranden

Het is moeilijk om – na je eerste bezoek – niet verliefd te worden op Afrika! Na de initiële cultuurschok ontvouwt zich namelijk een continent vol ontzettend hartelijke mensen, de meest waanzinnige natuur die wemelt van de wilde dieren en bijzondere culturele ontmoetingen. 

Een safari staat natuurlijk met stip op één wanneer je op pad gaat in Afrika. Al dat natuurschoon hoeft je helemaal niet de kop te kosten. Met een beetje research kun je gewoon een waanzinnige privé safari in Tanzania boeken met een relatief klein budget! Dit is meteen perfect te combineren met een onvergetelijk bezoek aan de Masai. 

Een avontuurlijke safari combineer je in Afrika heel makkelijk met een weekje zon, zee en strand. En wát voor een strand! Zanzibar staat niet voor niks bekend als een te gekke huwelijksbestemming. Hier relax je op parelwitte stranden, eet je met zicht op het beroemde ‘The Rock’ restaurant en zwem je met duizenden tropische vissen rondom de Mnemba Atol. 

Laat je hier inspireren voor je volgende bestemming in Afrika. En heb je vragen? Stel ze gerust want we helpen je graag!

Ontdek de beste tours in Afrika

Ontdek al onze blogartikelen over Afrika

Marrakech, alles wat je wilt weten voor je eerste bezoek
Marokko

Marrakech, alle info voor je eerste bezoek

Marrakech is misschien wel de meest veelzijdige citytrip nét buiten Europa. Sprookjesachtige riads, kleurrijke souks, een adembenemend paleis en bijzonder warme mensen, Marrakech heeft het allemaal. Hier kun je kiezen

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer