Bestemmingen

De wereld is te mooi om links te laten liggen

Wanneer een wereldreis bovenaan je bucketlist staat, kun je ervoor kiezen om voorlopig je vakanties te skippen om zo extra te kunnen sparen. Je kunt óók gewoon slim reizen met een beetje hulp van onze bespaartips en tegelijk sparen voor je wereldreis. Niet zo’n moeilijke keuze toch?

We tippen je dan ook graag prachtige onontdekte plekjes in Nederland (zoals een prachtige tibetaanse tempel) en ver daarbuiten. En daar blijft het natuurlijk niet bij! We leren je ook hoe je leuke kortingen scoort op accommodaties en hoe je zelfs gratis kunt overnachten! We attenderen je op niet te missen deals en acties en zetten de allertofste budget uitjes op een rij. Zo kun jij – net als wij – sparen terwijl je ondertussen lekker de wereld verkent!

Laat je hier lekker inspireren voor je volgende bestemming. Klik op een foto om te zien waar deze genomen is of klik op één van de wereldelen. En heb je vragen? Stel ze gerust.

Wist je dat Europa een woestijn en een regenwoud heeft? Met ontelbaar veel natuurgebieden en toffe steden, is het de wereld in een notendop. Wij verkenden het van noord tot zuid. Zo waaiden we bijna weg op het meest zuidelijke puntje van Europa en wildkampeerden we in Lapland (koud!). We tippen je graag al onze favoriete plekjes!

Sonfjället National Park

Oog in oog met een brillangoer, in een tuk-tuk door Bangkok crossen, tempelhoppen tot je erbij neervalt of op een hypermoderne wolkenkrabber een cocktail drinken. In Azië kan het allemaal! Ben je meer een ‘zon-zee-strand type’?  In Azië heb je de eilanden voor het uitkiezen. Het zijn er maar liefst zo’n 25.000!

Koh Nang Yuan, het mooiste eiland van Thailand

Afrika

Het continent van de safari’s, de Sahara, de vele inheemse stammen en de bakermat van de mensheid. Veel reizigers die voor het eerst naar Afrika reizen, willen niks liever dan er weer terugkeren. Of je nou op zoek gaat naar leeuwen, kennismaakt met de Masai of ergens aan de uitgestrekte kustlijn gaat snorkelen, Afrika steelt sowieso je hart!

Een bezoek aan een Masaidorp in Tanzania

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en

Ontdek meer