Ons verhaal

Ons verhaal

Hiken en wandelen door het Mullerthal, gratis vakantie in Luxemburg

Grote avonturen, klein budget

Wil je ook vaker op reis, grotere avonturen beleven of gewoon met een kleiner budget reizen zodat je kunt sparen (voor een wereldreis bijvoorbeeld)? Dan zit je hier goed! Van budgetbestemmingen tot bespaarhacks, we delen ze allemaal met je. En wat dacht je van wat te gekke hidden gems? Welkom op Kleine Prijs voor een Wereldreis!

Ons verhaal startte in februari 2010, als stel én als gezin. Destijds hadden we samen een heel klein budget en we ontdekten dat je ook dan prima de wereld kunt verkennen.We werden steeds creatiever in het plannen van onze reizen en ontdekten zelfs steeds meer voordelen van reizen met een kleiner budget. Zo kozen we in eerste instantie voor Couchsurfing om de kosten van ons verblijf te drukken. Tijdens onze eerste couchsurf rondreizen door Frankrijk en Italië kwamen we erachter dat we op deze manier niet alleen waardevolle tips en tricks kregen van de locals, maar zelfs vriendschappen sloten voor het het leven!

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is ons budget aardig gegroeid. Toch blijven we graag besparen zodat we meer en grotere avonturen kunnen beleven voor hetzelfde geld. En die wereldreis, die gaat er zeker ook komen!